Praha 9 je ideálním bydlením pro mladé i starší generace

Hledáte klidné a dostupné bydlení v Praze, které uspokojí potřeby všech generací? Pak je Praha 9 ideální volbou pro vás! Tato městská část se pyšní moderními novostavbami, zelení v okolí a výbornou dopravní dostupností, čímž se stává ideálním místem pro založení rodiny i pro aktivní seniory.

Bydlení v zeleni s veškerou občanskou vybaveností

Praha 9 se odlišuje od rušného centra Prahy klidnou atmosférou a dostatkem zeleně. V bezprostřední blízkosti se nachází oblíbený park Podviní, ideální pro procházky a relaxaci. Pro milovníky turistiky a skalních útvarů jsou lákadlem Prosecké skály.

Byty v této lokalitě jsou v dosahu veškeré občanské vybavenosti. Samozřejmostí je pošta, metro, supermarket a široká škála obchodů a služeb. Sportovní nadšenci ocení blízkost sportovišť a fanoušci kultury si užijí program O2 Arény.

Moderní a energeticky úsporné bydlení

Nový bytový projekt MiDO Harfa od renomovaného developera Metrostav Development splňuje nejmodernější standardy bydlení. Byty jsou situovány v energeticky úsporných budovách s hodnocením B, čímž se snižují náklady na vytápění. Na výběr jsou různé dispozice, od útulných garsonek a 1+kk až po prostorné 3+kk a 4+kk byty, které uspokojí i početnější rodiny.

midoharfa

Mnoho bytů disponuje balkonem, lodžií, předzahrádkou nebo terasou, které nabízí příjemný prostor pro relaxaci a posezení s rodinou a přáteli.

Výborná dopravní dostupnost

Praha 9 se vyznačuje výbornou dopravní dostupností. Díky metru, tramvajím a autobusům se snadno dostanete do centra Prahy i do dalších částí města. V blízkosti se nachází také vlakové nádraží Praha-Vysočany, které zajišťuje rychlé spojení s celou republikou.

Praha 9: Klidné bydlení s dynamickým životem

Praha 9 osloví všechny, kteří hledají klidné a dostupné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Moderní novostavby, dostatek zeleně a výborná dopravní dostupnost dělají z této městské části ideální místo pro život pro všechny generace. Ať už jste mladí a hledáte svůj první byt, nebo starší a chcete si užívat klidné bydlení v blízkosti centra Prahy, Praha 9 vám má co nabídnout.

midoharfa

Další benefity bydlení na Praze 9:

  • Školky, školy a mateřská centra v docházkové vzdálenosti.
  • Lékařské ordinace a nemocnice v blízkosti.
  • Bohatá nabídka volnočasových aktivit a kulturního vyžití.
  • Bezpečná lokalita s nízkou kriminalitou.
  • Rychle se rozvíjející oblast s velkým investičním potenciálem.

Přemýšlíte o koupi bytu v Praze 9? Neváhejte se obrátit na realitní makléře a prohlédněte si aktuální nabídku bytů. Jsme přesvědčeni, že i vy najdete na Praze 9 svůj vysněný domov.

Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *