Hledáte originální dárek k 50 narozeninám? Poradíme vám!

Jste pozvaní na oslavu padesátých narozenin a hledáte originální dárek pro oslavence? Potom jste tu na správné adrese! Poradíme vám, jaký je vhodný dárek pro muže, či pro ženu! Zvolíte alkohol, peníze, nebo třeba něco jiného?

Alkohol

Asi nejrozšířenějším dárkem k narozeninám je alkohol. Nejčastěji se dávají lahve rumu, whisky, nebo vína. To, jakou lahev zvolíte, je jen na vás. Obvykle lidí vybírají dle chutí oslavence a jeho věku. Víno k 50. narozeninám je asi tou nejlepší variantou. Pokud navíc zvolíte nějaký dražší kousek, určitě vedle nešlápnete. Archivní víno se hodí jak pro ženy, tak pro muže. Výhodou je i fakt, že do lahve můžete investovat tolik peněz, kolik si přejete. Některé lahve seženete za pár stovek korun. Jiné se mohou vyšplhat až k několika tisícům. Jakou lahev zvolíte, záleží především na vás a na tom, jak moc chcete do dárku k narozeninám investovat.

víno

Peníze

Peníze jsou nestárnoucí klasika, kterou neurazíte nikdy nikoho. Pokud jste kreativní duše, můžete si s dárkem vyhrát a buď peníze nějak zajímavě složit, nebo je dát do nějakého rámečku s obrázkem. Dobře vypadají například peníze složené do tvaru srdce, nebo motýlků. Nicméně originálních způsobů, jak darovat peníze, je mnoho.

Dárkový poukaz

Padesát let je významné životní jubileum, ke kterému se často dávají i nejrůznější poukázky. Pokud nevíte, co přesně má oslavenec rád, je dárkový poukaz perfektní variantou. Dárková poukázka může být na víno, případně jiný alkohol, dovolenou, kosmetiku nebo cokoliv jiného, na co si vzpomenete. Vystavují je i nejrůznější internetové obchody, kde si oslavenec jistě vybere vhodný dárek dle svého gusta.

Dárek od srdce

Pokud je oslavenec blízký člen vaší rodiny, určitě nic nezkazíte ani dárkem od srdce, jako je například krásně zazpívaná píseň, namalovaný obraz nebo fotoalbum plné vzpomínek.

  • Vše, co potřebujete vědět o party stanech, reklamních a prodejních stáncích
    Party stany, reklamní a prodejní stánky jsou ideálním řešením pro různé venkovní akce, trhy, festivaly nebo firemní prezentace.
  • Jak vytvořit marketingovou strategii propagace instagramového profilu?
    Vytvoření marketingové strategie pro propagaci Instagramového profilu vyžaduje promyšlený přístup, který zahrnuje několik klíčových kroků. Zde je postup, jak vytvořit efektivní strategii.
  • Zoologické zahrady v České republice: Historie, význam a budoucnost
    Zoologické zahrady mají v České republice dlouhou a bohatou historii, která se úzce váže nejen na vědu, ale také na kulturní a vzdělávací rozvoj společnosti. Zoologické zahrady slouží nejen jako místo, kde mohou návštěvníci obdivovat exotická zvířata, ale i jako centra ochrany přírody a druhové rozmanitosti. V tomto článku se podíváme na historii, význam a současný stav zoologických zahrad v Česku, stejně jako na jejich roli v ochraně ohrožených druhů.
  • Jak na krásné a zdravé zuby?
    Zuby jsou jedním z nejdůležitějších prvků lidského těla, které slouží nejen k mechanickému zpracování potravy, ale také k udržení správné funkce čelistí a výrazné roli ve vzhledu obličeje. Správná péče o zuby není jen otázkou estetiky, ale zásadním krokem k celkovému zdraví.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *