Jaké papírové utěrky používat do veřejných toalet?

Při výběru vhodných hygienických doplňků do veřejné toalety jednoznačně doporučujeme zaměření na papírové ručníky a rozložitelný toaletní papír.

Zařiďte veřejné toalety tak, aby byly hygienicky čisté

Na frekventovaných místech, například na toaletách ve vaší firmě, skladu, hale, škole, školce, nákupních centrech, restauracích apod., se vyplatí investovat do kvalitních papírových ručníků, které zajistí maximální hygienu a komfort při utírání rukou. Ale nejen na toaletách najdou své uplatnění papírové ručníky. Velmi oblíbené jsou také na místech, kde je hygiena na prvním místě. Jsou to například kuchyně v restauracích, školách a školkách, toalety v nemocnicích, průmyslové závody nebo ordinace lékařů.

kuchyňské utěrky

Jaké jsou druhy papírových ručníků?

Papírové ručníky jsou vyrobeny z celulózy nebo z recyklovaného materiálu. Ty celulózové poznáme tak, že jsou většinou čistě bílé a jsou jemnější.

Dále se ručníky papírové skládané rozdělují podle vrstev. Čím více vrstev mají, tím jsou kvalitnější a savější. Zvažte, zda pořídit jednovrstvé, dvouvrstvé nebo vícevrstvé papírové utěrky. Čím jsou savější, tím se jich spotřebuje méně.

Jaký toaletní papír používat do veřejných toalet?

Kromě výběru vhodných papírových ručníků věnujte pozornost také správnému výběru toaletního papíru. Myslete na to, že veřejné toalety jsou velmi frekventované. Použití nesprávného typu papíru může brzo dojít k řadě nepříjemností, od ucpání potrubí až po špatné hygienické podmínky. Do veřejných toalet doporučujeme rozložitelný toaletní papír, který biologicky čistí potrubí od organických usazenin a urychluje rozkládání organické hmoty v kanalizaci, septiku i v mobilních toaletách. Jeho pravidelným používáním podstatně snižujete náklady na údržbu, čištění a další chemické zásahy do kanalizačních systémů.

  • Jaká jsou rizika používání tampónů?
    Tampóny jsou běžným menstruačním produktem používaným miliony žen po celém světě. Zatímco většina uživatelek je považuje za bezpečné a pohodlné, existují určitá rizika a potenciální zdravotní problémy spojené s jejich používáním, o kterých by měla být každá žena informována. V tomto článku se podíváme na různé aspekty škodlivosti tampónů, od jejich složení, přes chemické látky v nich obsažené, až po rizika vzniku syndromu toxického šoku (TSS).
  • Co je rekonstrukce bazénu pomocí stříkaného sklolaminátu?
    Bazény přinášejí do našich životů zábavu, relaxaci a zdraví. Po letech používání však mohou začít vykazovat známky opotřebení, což ovlivňuje jejich funkčnost a estetiku. Jsme specialisté na rekonstrukce pomocí stříkaného sklolaminátu a pomůžeme vám obnovit krásu i fungování vašeho bazénu!
  • Neutrácejte za nový, zvolte kvalitně servisovaný použitý obráběcí stroj
    Nové stroje jsou v dnešní době pro společnosti velkou investicí, proto mnoho manažerů hledá levnější a výhodnější variantu. Máme pro vás cenově výhodnější řešení se stejnou kvalitou. ELSTAV O.S., s.r.o. Kuřim nabízí širokou škálu použitých obráběcích strojů, které procházejí důkladnými generálními opravami a modernizacemi, zaručujícími jejich spolehlivost a dlouhou životnost.
  • Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM): Co to je a jaké potraviny jsou vhodné pro osoby s touto alergií?
    Co je ABKM? Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM) je jednou z nejčastějších potravinových alergií, zejména u kojenců a malých dětí. ABKM se objevuje, když imunitní systém těla chybně identifikuje bílkoviny v kravském mléce jako škodlivé a začne proti nim bojovat. To může vést k řadě příznaků, které se mohou projevit na kůži, v zažívacím traktu, dýchacím systému a dokonce i celkově na celém těle.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *