Karanténa? Ideální příležitost k ulovení velké slevy!

Koronavirus hýbe světem a vytvořil ideální příležitost pro ulovení velké slevy na oblečení, obuv i nábytek! Nepromarněte svoji příležitost!

S nástupem nového roku se po Evropě začal šířit koronavirus. V návaznosti na tuto nemoc začaly jednotlivé státy uzavírat řadu opatření, aby snížily počet nakažených. Jedním z nejčastějších opatření je uzavření nákupních center a většiny obchodů.

Vzhledem k této situaci se řada obchodů dostala do problémů. Módním obchodům hrozí, že nevyprodají jarní kolekce oblečení, prodejnám s nábytkem přebývá zahradní nábytek…  Zkrátka nevyprodají-li se tyto věci teď, tak už nikdy. Zároveň všichni majitelé firem musí platit pronájem prostor kamenných prodejen, platy zaměstnanců a řadu dalších velkých výdajů. Není proto divu, že se všichni prodejci snaží vydělat, kde se dá a nabízí řadu slevových akcí – jinými slovy, současná doba je jeden velký výprodej, na kterém můžete ušetřit mnoho peněz a určitě byste prohloupili, kdybyste toho nevyužili!

Mezi nejčastější obchodní zvýhodnění v této době patří především doprava zdarma, slevové kupóny, dárky k nákupu nebo množstevní slevy.

slevy e-shop

Doprava zdarma

Jedná se o klasickou akci. Pokud nakoupíte nad určitou částku, obchod zaplatí doručení zásilky na vlastní náklady. Mluvíme o typickém marketingovém tahu, který funguje velmi dobře na každého. Naprostá většina zákazníků utratí raději o 500 Kč víc za zboží, nežli aby utratili 200 Kč pouze za dopravu.

Slevové kupóny

Kupón je nějaký slevový kód, který zadáte v nákupním košíku. Díky němu můžete dostat slevu na vámi vybrané zboží. Kupóny nabízí buď samy společnosti svým věrným zákazníkům, nebo speciální slevové portály. Tyto portály mají s jednotlivými společnostmi uzavřené hromadné slevové smlouvy. Jedním z největších a nejspolehlivějších portálů u nás je Kuponovnik.cz. Naleznete zde akce i na mezinárodní značky jako jsou například Sconto nábytek, Notino, About you a řada dalších.

Dárky k nákupu

V současné době mají obchody přebytek zboží, které potřebují vyprodat. Zejména proto nabízí k nákupu nad nějakou částku (obvykle 500 nebo 1 000 Kč), nějaký dárek. Často tak můžete přijít k nějakému kvalitnímu výrobku zcela zdarma! Většinou se jedná o kosmetický balíček, nějakou drobnou elektroniku, či dárkový poukaz na další nákup.

Množstevní slevy

Jak již bylo zmíněno, obchody mají přebytek zboží – a to především toho, který musí být vyprodán do léta. Není tak divu, že se přebytečných artiklů snaží zbavit akcemi tipu 3+1, 2+1 nebo dokonce 1+1. Snadno si tak můžete koupit například dvoje boty za cenu jedněch, nebo troje legíny.

  • Jaká jsou rizika používání tampónů?
    Tampóny jsou běžným menstruačním produktem používaným miliony žen po celém světě. Zatímco většina uživatelek je považuje za bezpečné a pohodlné, existují určitá rizika a potenciální zdravotní problémy spojené s jejich používáním, o kterých by měla být každá žena informována. V tomto článku se podíváme na různé aspekty škodlivosti tampónů, od jejich složení, přes chemické látky v nich obsažené, až po rizika vzniku syndromu toxického šoku (TSS).
  • Co je rekonstrukce bazénu pomocí stříkaného sklolaminátu?
    Bazény přinášejí do našich životů zábavu, relaxaci a zdraví. Po letech používání však mohou začít vykazovat známky opotřebení, což ovlivňuje jejich funkčnost a estetiku. Jsme specialisté na rekonstrukce pomocí stříkaného sklolaminátu a pomůžeme vám obnovit krásu i fungování vašeho bazénu!
  • Neutrácejte za nový, zvolte kvalitně servisovaný použitý obráběcí stroj
    Nové stroje jsou v dnešní době pro společnosti velkou investicí, proto mnoho manažerů hledá levnější a výhodnější variantu. Máme pro vás cenově výhodnější řešení se stejnou kvalitou. ELSTAV O.S., s.r.o. Kuřim nabízí širokou škálu použitých obráběcích strojů, které procházejí důkladnými generálními opravami a modernizacemi, zaručujícími jejich spolehlivost a dlouhou životnost.
  • Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM): Co to je a jaké potraviny jsou vhodné pro osoby s touto alergií?
    Co je ABKM? Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM) je jednou z nejčastějších potravinových alergií, zejména u kojenců a malých dětí. ABKM se objevuje, když imunitní systém těla chybně identifikuje bílkoviny v kravském mléce jako škodlivé a začne proti nim bojovat. To může vést k řadě příznaků, které se mohou projevit na kůži, v zažívacím traktu, dýchacím systému a dokonce i celkově na celém těle.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

1 komentář: „Karanténa? Ideální příležitost k ulovení velké slevy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *