Jaké jsou výhody spolupráce s realitní kanceláří?

Každý z nás se během let ocitne v situaci, kdy prodává svůj dům, nebo naopak si nějaký chce koupit. Taktéž všichni známe stresy, které jsou s celým procesem spojené. Pokud do internetového vyhledavače napíšete heslo marketingová agentura, vyběhne vám například RE/MAX Elite Reality 2 a nespočet dalších výsledků. Pojďme se tedy společně podívat na výhody a kvality těchto kanceláří.

Výhody realitní kanceláře

Chystáte se v blízké době dát na trh svoji vlastní nemovitost a přemýšlíte nad tím, zda je lepší zvolit prodej svépomocí, nebo díky realitní agentuře? Pokud ano, zde jsou ty největší výhody najmutí realitní kanceláře.

Bezstarostnost a úspora času

Dělá vám starosti zařízení všech potřebných papírů? Nemusí! Dobrá reklamní kancelář obstará všechno za vás – kupní smlouvu, smlouvu o úschově, právníka… Zkrátka všechny dokumenty, které budete k prodeji potřebovat – a jistě si dokážete sami snadno spočítat, kolik času ušetříte. Příkladem takové profesionální kanceláře, na kterou se můžete spolehnout, je karviná realitní kancelář.

realitní kancelář

Bezpečnost

Bojíte se, že vás kupující podfoukne? Díky realitní kanceláři tuto starost můžete hodit za hlavu. Veškeré smlouvy (jak již bylo zmíněno), za vás obstará třetí a nezaujatá strana. V zájmu realitní kanceláře opravdu není dělat podvody, ale naopak uskutečnit férový obchod.

Garance nejlepší nabídky

Garance nejvyšší nabídky je poslední a zároveň i největší výhodou. Pokud sami nemáte s prodejem nemovitostí zkušenosti, je velmi pravděpodobné, že se vám nepodaří nabídku dostat mezi širokou veřejnost. Realitní kancelář má své propagační kanály a speciálně vyčleněné prostředky na propagaci jednotlivých nemovitostí. Vaši nabídku tak uvidí opravdu všichni potencionální kupci. Kromě toho, pokud se najde více zájemců, je realitka schopná udělat i aukci. Můžete si tak být jisti, že nemovitost prodáte za nejvyšší možnou cenu.

  • Jaká jsou rizika používání tampónů?
    Tampóny jsou běžným menstruačním produktem používaným miliony žen po celém světě. Zatímco většina uživatelek je považuje za bezpečné a pohodlné, existují určitá rizika a potenciální zdravotní problémy spojené s jejich používáním, o kterých by měla být každá žena informována. V tomto článku se podíváme na různé aspekty škodlivosti tampónů, od jejich složení, přes chemické látky v nich obsažené, až po rizika vzniku syndromu toxického šoku (TSS).
  • Co je rekonstrukce bazénu pomocí stříkaného sklolaminátu?
    Bazény přinášejí do našich životů zábavu, relaxaci a zdraví. Po letech používání však mohou začít vykazovat známky opotřebení, což ovlivňuje jejich funkčnost a estetiku. Jsme specialisté na rekonstrukce pomocí stříkaného sklolaminátu a pomůžeme vám obnovit krásu i fungování vašeho bazénu!
  • Neutrácejte za nový, zvolte kvalitně servisovaný použitý obráběcí stroj
    Nové stroje jsou v dnešní době pro společnosti velkou investicí, proto mnoho manažerů hledá levnější a výhodnější variantu. Máme pro vás cenově výhodnější řešení se stejnou kvalitou. ELSTAV O.S., s.r.o. Kuřim nabízí širokou škálu použitých obráběcích strojů, které procházejí důkladnými generálními opravami a modernizacemi, zaručujícími jejich spolehlivost a dlouhou životnost.
  • Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM): Co to je a jaké potraviny jsou vhodné pro osoby s touto alergií?
    Co je ABKM? Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM) je jednou z nejčastějších potravinových alergií, zejména u kojenců a malých dětí. ABKM se objevuje, když imunitní systém těla chybně identifikuje bílkoviny v kravském mléce jako škodlivé a začne proti nim bojovat. To může vést k řadě příznaků, které se mohou projevit na kůži, v zažívacím traktu, dýchacím systému a dokonce i celkově na celém těle.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *