3 důvody, proč chodit do posilovny

Ano, cvičit doma může každý a ano, je to zadarmo. Nicméně faktem zůstává, že pokud chcete dosáhnout opravdu znatelných výsledků a stálé hezké postavy, fitness centru se nevyhnete.

Jedním takovým centem, které opravdu stojí za zmínku, jen Fitness Ostrava. Poskytují kvalitní služby, pracuje zde příjemný a kvalifikovaný personál, cvičební stroje jsou moderní, máte na výběr z řady skupinových lekcí a ceny nejsou vysoké. Zkrátka vše, jak má být. Pokud se ale ptáte, proč do posilovny chodit, máme pro vás hned několik důvodů.

Skupinové lekce

Skupinové lekce k fitness centrům prostě patří. Obvykle máte na výběr z H.E.A.T. programu, alpinningu, vzpírání, kruhových tréninků a či dalších lekcí. Skupinové lekce jsou nejčastěji zaměřené na kombinaci cardio a silového tréninku. Výhodou je fakt, že je vám k dispozici zkušený a proškolený trenér, který hlídá nejen vaši správnou techniku, ale také vás motivuje a povzbuzuje k lepším výsledkům. Pokud zadáte do vyhledávacího pole klíčová slova například heat Ostrava, skupinové cvičení, nebo vzpírání Ostrava, dostanete celou řadu výsledků. Potom je už jen na vás, které skupinové cvičení zvolíte.

Zóny

Každá posilovna je rozdělena na nakolik speciálních zón. Obvyklé členění je cardio zóna, tělocvičny vhodné pro skupinové lekce, funkční zónu a oblast s posilovacími stroji. Máte tak po ruce všechny stroje, které během cvičení potřebujete. V některých případech jsou dokonce i speciálně vyčleněné zóny pro muže a pro ženy. Během tréninku se tak vyhnete nechtěným pohledům. Malá noticka, za návštěvu určitě stojí funkční zóna Ostrava. Určitě budete příjemně překvapení kvalitou.

Individuální přístup

Každý neumí cvičit. Ano, taková je pravda. Naštěstí máte ve fitness centru možnost zaplatit si osobní trénink. Trenér vám udělá speciální cvičební plán dle vašich potřeb a požadavků. Zároveň dohlédne na správné a bezpečné provádění cviků. Jedná se o perfektní variantu pro začínající a vrcholové sportovce.

Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *