„Pasta“ v čele s Matthewsem, jako nejlepší aktuální střelci NHL

Je tu 22. 2. 2020 a od posledního článku jsme se zase trošku v NHL posunuli. Ať už v tabulce kanadských bodů, tak samozřejmě v našich oblíbených střelcích. Pár zápasů se odehrálo a nejlepší střelci NHL se moc nepromíchali. No a kdo jiný by mohl kralovat, než náš oblíbený David Pastrňák a Auston Matthews, kteří si zaslouženě dělí první příčku naší tabulky.

Vývoj NHL

Společně mají oba tito hráči nastřílených 43 branek a v dnešním ranním kole se rozhodně, zda se tabulka střelců změní a konečně bude na výsluní pouze jeden hráč. NHL má jedinečnou vlastnost a proto jí dělá nejlepší ligou na Světě a to je to, že vždy dokáže překvapit a to se může stát i v dnešním večeru, kdy hraje také tým Washingtonu proti New Jersey Devils.

Na prvním místě se může ocitnout náš třetí hrdina z Ruska Alexander Ovečkin. Ten je sice momentálně na 3. místě, ale od prvního místa ho dělí pouze 2 body, které mu scházejí na prvního „Pastu“ a Matthewse. Třeba dnes tvrďák Ovečkin ukáže něco ze svých nádherných kousků a předvede nám hokej, ve kterým se blýskne hattrickem a předběhne svoje dva kolegy, pokud však nestřelí ani jeden branku.

Sice se nyní tým Washingtonu trošku trápí, protože v posledních 3 zápasech prohrál s toho jednou v prodloužení proti Montrealu, ale snad překvapí a konečně zvrátí výhru na svojí stranu. Momentálně drží nádhernou 4. příčku v tabulce oproti Montrealu, který je nyní na 14. místě ve Východní konferenci, jako Washington. 1. místo naší tabulky, patří zaslouženě Bostonu s 90. body a to samozřejmě díky „Pastovi“, který žene celý tým dopředu, společně se spoluhráči Bergeronem, Marchandem nebo třeba Coylem. Tým, však vede o pouhých 5 bodů, takže dvě prohry je o první příčku mohou připravit a na prvním místě by s tak mohla ocitnout Tampa Bay s aktuálními 85 body.

nejlepší střelci NHL Auston Matthews, David Pastrňák

Nezbývá, než všem popřát hodně sportovní zábavy a hlavně kvalitního hokeje, který nám dnešní doba nabízí. Samozřejmě přejeme našemu favoritovi, ať střelí co nejvíce gólů a přispěje k výhře Bostonu nad Vancouverem a přiblíží se k vysněnému Stanley copu, který jím smolně už nějaký rok uniká.

Další zdroje

  • Co je to strom života a proč by jeden neměl chybět na zdi ve vaší domácnosti?
    Strom života je symbol, který se objevuje v mnoha kulturách a náboženstvích po celém světě. Tento symbol představuje růst, sílu, propojení a kontinuitu života.
  • Co je informační fond a jaké je jeho dělení?
    Informační fond je soubor informací, který je systematicky shromažďován, uchováván a spravován, aby byl dostupný pro uživatele, kteří hledají specifické informace. Tento koncept je klíčový v knihovnách, archívech, databázích a dalších informačních institucích. Informační fondy jsou často rozděleny na základě typu informací, které obsahují, a způsobu jejich organizace.
  • Proč si na zahraniční dovolenou nezapomenout sjednat cestovní pojištění?
    Blíží se vaše vysněná dovolená a vy už se nemůžete dočkat? Aby vám nic nepokazilo zážitek, je dobré být připraven na všechny eventuality. I na dovolené se totiž mohou stát nemoci a úrazy. V takových případech je dobré mít kvalitní cestovní pojištění.
  • Radioaktivní odpad: výzva pro budoucnost
    Radioaktivní odpad je vedlejším produktem jaderných procesů, které zahrnují energetiku, lékařství a průmysl. Tento odpad může obsahovat různé radioaktivní materiály, které vyzařují ionizující záření, což může být nebezpečné pro živé organismy a životní prostředí. Správné nakládání s radioaktivním odpadem je proto zásadní otázkou nejen pro současné generace, ale i pro ty budoucí.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *