Philadelphia Flyers útočí na vrchol tabulky

Philadelphia Flyers v posledních zápasech dokazuje svoji neuvěřitelnou sílu a potenciál jít po vítězství. Tým si drží úžasnou bilanci, kterou jim může závidět, pomalu každý tým v NHL a tím je krásných 7 vyhraných zápasů v řadě. Pokud nebudeme počítat jednu výhru v prodloužením na ledě Columbusu (3:4), vše vyhráli v čisté základní době a momentálně jsou na 4 příčce ve východní konferenci, kterou vede Boston s 96 body a náskokem 9 bodů od Tampy.

Tým s Jakubem Voráčkem si v poslední době vede náramně, momentálně má jejich tým krásných 85 bodů a schází jim pouhý bod na Washington, který drží 3 příčku s Alexandrem Ovechkinem a Jakubem Vránou. Jakub Voráček se po ne moc vydařeným začátku soutěže vrací do svých kolejí a v posledních třech zápasech dokázal nasbírat neuvěřitelných 7 kanadských bodů.

Momentálně v letošní sezoně nasbíral, Jakub Voráček 53 kanadských bodů s toho střelil 12 branek a asistoval u 41 zásahů. V Philadelphii se poprvé ukázal v roce 2011/2012, kdy se s nimi však ještě na krátký čas rozloučil a přestoupil do KHL pod kluk Lev Praha (zanikl v roce 2014), kde odehrál pouhých 23 zápasů a vrátil se pod Philadelphii, kde působí od roku 2012 až do současnosti.

Vrcholový výkon odehrál v sezóně 2017/2018 kdy dokázal nasbírat neuvěřitelných 88 kanadských bodů, v této sezóně vstřelil 20 branek a u 68 asistoval. Snad se tento český rodák bude motivovat z jeho nejlepší sezóny u Flyers a pokoří jeho životní skóre.

Philadelphia Flyers

Nezbývá, nic jiného, než držet palce našemu rodákovi, ať pokračuje se svým týmem v dalších výhrách a dokáže se prosadit i v samotném závěru NHL a poprat se o vysněný Stanley Cup, na který Tým Philadelphia Flyers už čeká desítky let. Ten vyhráli naposledy v roce 1973-1975, kdy se jim tento triumf podařilo získat dvakrát po sobě, což už jenom horko těžko někdy v téhle prestižní soutěži zlomí.

Další zdroje

  • Co je to strom života a proč by jeden neměl chybět na zdi ve vaší domácnosti?
    Strom života je symbol, který se objevuje v mnoha kulturách a náboženstvích po celém světě. Tento symbol představuje růst, sílu, propojení a kontinuitu života.
  • Co je informační fond a jaké je jeho dělení?
    Informační fond je soubor informací, který je systematicky shromažďován, uchováván a spravován, aby byl dostupný pro uživatele, kteří hledají specifické informace. Tento koncept je klíčový v knihovnách, archívech, databázích a dalších informačních institucích. Informační fondy jsou často rozděleny na základě typu informací, které obsahují, a způsobu jejich organizace.
  • Proč si na zahraniční dovolenou nezapomenout sjednat cestovní pojištění?
    Blíží se vaše vysněná dovolená a vy už se nemůžete dočkat? Aby vám nic nepokazilo zážitek, je dobré být připraven na všechny eventuality. I na dovolené se totiž mohou stát nemoci a úrazy. V takových případech je dobré mít kvalitní cestovní pojištění.
  • Radioaktivní odpad: výzva pro budoucnost
    Radioaktivní odpad je vedlejším produktem jaderných procesů, které zahrnují energetiku, lékařství a průmysl. Tento odpad může obsahovat různé radioaktivní materiály, které vyzařují ionizující záření, což může být nebezpečné pro živé organismy a životní prostředí. Správné nakládání s radioaktivním odpadem je proto zásadní otázkou nejen pro současné generace, ale i pro ty budoucí.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *