Vykašlete se na posilovnu, hrazda od Kozla, je to pravé na domácí cvičení!

Vykašlete se na zbytečné utrácení peněz v posilovnách a zacvičte si kvalitně doma. Hrazda od Kozla, Vám poslouží ke zlepšení postavy a celkového zpevnění těla.

Mnoho z nás v této nepříliš dobré době vymýšlí co s volným časem a to hlavně díky tomu, že jsou všechny sportovní centra uzavřené. Ať už se jedná o koupaliště, posilovny, fitcentra a mnoho dalších, jedno měli společné a to pohyb. Ten je teď omezen díky karanténě a tak si člověk musí poradit po svém. Oslovili jsme proto profesionály na kovovýrobu a nechali jsme si udělat hrazdu od Kozla na přání. Pokud si myslíte, že se jedná o klasickou tyčku, kterou máte vedle bytovky na prádlo, jste na omylu!

hrazda od Kozla

Precizní práce

Tito pracanti si potrpí na pečlivé práci a to kvalitně a v co nejkratší časový úsek. Vše proběhlo v naprosté plynulosti a hlavně podle našich představ. Velice ochotní a pracovití lidé, kteří si po telefonické domluvě přijeli vše prohlédnout, a dali nám návrh, jak by hrazda od Kozla mohla vypadat a co všechno bychom tam na přání chtěli. Vše samozřejmě záleží na prostoru, kam chcete hrazdu umístit, ale jak se říká, fantazii se meze nekladou. Po zhodnocení, ať už pouze přes telefon, nebo přímo na místě (jako u nás), jsme se domluvili na detailech a světe div se, věci se dali ihned od pohybu.

Dokončení prací

Po dokončení, včetně komaxitové barvy, přišel čas na samotnou instalaci hrazdy. Ta probíhala samozřejmě bez jakýchkoliv problémů, kdy jsme si báječně popovídali, jak o jejich řemeslu, tak o jiných věcech (vážně příjemní lidé). Zároveň jsem se na ně otočil z přáním mého otce, aby nám na zakázku udělali poklop na vodovodní šachtu (na chatě), samozřejmě souhlasili. Na konečný výtvor poklopu a hrazdy od Kozla, se můžete podívat samozřejmě taky. No, co dodat není to nádherné?

Poklop na vodovodní šachtu

Pokud tedy sháníte kovovýrobu, která se opravdu vyzná, zkuste oslovit tyto profíky. Hrazdu používáme jak na cviky na prsa, tak na biceps a samozřejmě na zpevnění a vytvarování břicha. Lze totiž nohy dobře proplést, takže i na břicho značka ideál. Proto neváhejte a oslovte kovovýrobu K + K a objednejte si hrazdu od Kozla, podle vašich představ.

Uzavřený poklop
  • Co je to strom života a proč by jeden neměl chybět na zdi ve vaší domácnosti?
    Strom života je symbol, který se objevuje v mnoha kulturách a náboženstvích po celém světě. Tento symbol představuje růst, sílu, propojení a kontinuitu života.
  • Co je informační fond a jaké je jeho dělení?
    Informační fond je soubor informací, který je systematicky shromažďován, uchováván a spravován, aby byl dostupný pro uživatele, kteří hledají specifické informace. Tento koncept je klíčový v knihovnách, archívech, databázích a dalších informačních institucích. Informační fondy jsou často rozděleny na základě typu informací, které obsahují, a způsobu jejich organizace.
  • Proč si na zahraniční dovolenou nezapomenout sjednat cestovní pojištění?
    Blíží se vaše vysněná dovolená a vy už se nemůžete dočkat? Aby vám nic nepokazilo zážitek, je dobré být připraven na všechny eventuality. I na dovolené se totiž mohou stát nemoci a úrazy. V takových případech je dobré mít kvalitní cestovní pojištění.
  • Radioaktivní odpad: výzva pro budoucnost
    Radioaktivní odpad je vedlejším produktem jaderných procesů, které zahrnují energetiku, lékařství a průmysl. Tento odpad může obsahovat různé radioaktivní materiály, které vyzařují ionizující záření, což může být nebezpečné pro živé organismy a životní prostředí. Správné nakládání s radioaktivním odpadem je proto zásadní otázkou nejen pro současné generace, ale i pro ty budoucí.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *