Workoutové hřiště jedině od Dave Sport

Wokoutová hřiště se objevují stále častěji a není se čemu divit. Díky nim si můžete protáhnout svaly na čerstvém vzduchu a trošku si zasportovat.

Proč pořídit workoutové hřiště místo posilovny

Workoutové hřiště je ideální jak do velkých měst, tak do vesnic a přinese občanům mnoho výhod. Ve srovnání s posilovou se jedná o levnou a přitom velice kvalitní posilovnu pod širým nebem. Dnes si představíme, jaké výhody má workoutové hřiště oproti posilovnám.

  • Žádné vstupné – Workoutové hřiště je přístupné zcela zdarma, a to veškeré veřejnosti. Neplatí se zde žádné poplatky a oproti posilovnám tak ušetříte nemalé peníze. Navíc se nemusíte dívat na žádnou provozní dobu, zkrátka přijdete a cvičíte.
  • Sebou nic nepotřebujete – Při návštěvě workoutového hřiště si nemusíte brát nic sebou. Nejsou zde žádné šatny na převlečení ani nic podobného. Zkrátka v čem přijdete, v tom si zacvičíte a pak odejdete. Samozřejmostí je, že si můžete vzít sebou pomůcky ke cvičení. Velmi oblíbenou věcí je odporová guma, která vám může pomoct v různých cvikách. Ovšem to je na každém zvlášť a je jen na vás, jaké cviky si na tréning naplánujete. Nezapomeňte však na pitný režim, který je dobrý během cvičení dodržovat.
  • Univerzální využití – Na workoutovém hřišti Dave Sport můžete provádět celou řadu cviků. Můžete se inspirovat na internetu, nebo cvičit podle sebe. Každý si zde najde to, co ho baví a rozhodně se zde nebudete nudit. Navíc zde nemusíte přenášet kotouče a neustále je nasazovat a shazovat z osy. Zde se cvičí čistě s vaší váhou a o to je celé cvičení zajímavější. Navíc oproti posilovně nemusíte čekat, než se uvolní stroj nebo kotouče. Ideální je toto hřiště i v případě, že si jdete zaběhat a po běhu se chcete pouze protáhnout.
street workout

Neváhejte tak a zkuste na zasedání obce navrhnout nové workoutové hřiště, které nadchne nejen mládež v dědině, ale i dospělé, kteří mají rádi sport a pohyb.

Sdílejte nás!
fb-share-icon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *