Levná dovolená? Právě nyní je na ni vhodný čas!

Levná dovolená? Právě nyní je na ni vhodný čas! V současné době téměř po celém světe řádí koronavirusu. Nicméně tato (snad) dočasná krize zapříčinila i prudký pokles cen letenek a hotelů. Pokud se tedy nebojíte a nejste v karanténě, jedná se o ideální čas na levnou dovolenou!

Buďte zodpovědní a nenakažte se koronavirusem!

V první řadě je nutné říct, že pokud se rozhodnete cestovat právě v této době, měli byste dbát nejen na bezpečnost svoji, ale i ostatních. Vyhnout byste se tak měli všem nakaženým oblastem a samozřejmostí by mělo být i přísné dodržování hygienických pravidel. Musíte si totiž uvědomit, že nedáváte v sázku pouze svůj život, ale i životy druhých. Cestujte tak s nejlepším vědomím a svědomím.

Levné letenky

Nicméně pokud se rozhodnete i přes rizika cestovat, pravděpodobně se bude jednat o jednu z nejlevnějších cest ve vašem životě. Zadáte-li si do vyhledávače letenek měsíc duben, budete zcela určitě překvapeni. Mnohé lety klesly cenově tak nízko, že není problém sehnat letenku i pod 1 000 Kč. Podobně je tomu i v měsíci květen a červen.

Zkrátka cestovat levně je snadné. Pokud by vám nevyhovovalo letadlo, můžete využít hromadnou dopravu a přepravovat se například vlaky či autobusy. Nicméně v každém hromadném prostředku (a je jedno zda zvolíte letadlo, vlak, autobus či loď) nezapomeňte dodržovat všechny správné hygienické zásady.

A vzhledem k tomu, že mnoho turistů svoji dovolenou právě nyní ruší, jsou prázdné i hotely. Celá dovolená tak může vyjít jen na pár Korun. Není problém sehnat levné ubytování v Ženevě, Záhřebu, Sarajevu, ale třeba ani v Portu, Madridu, nebo Amsterdamu.

Kam vyrazit?

Levná dovolená může být výjimečně uskutečněna i v exotických destinacích. Spoustu zvýhodněných cen poskytují i hotely na exotických ostrovech jako jsou například Maledivy, Srí Lanka, Mauricius, Kuba nebo třeba Dominikánská republika či Zanzibar.

A vzhledem k tomu, že nejnovější zprávy ukázaly, že koronavirus nepřežije v teplotách vyšších, než 37 °C, jsou právě tyto destinace více než vhodné pro každého, kdo se obává nákazy tímto virem.

levná dovolená

Cena v hotelech na jednu noc na jednu osobu se může pohybovat již od 200 Kč! Pokud se tedy nebojíte a jste si jisti, že dokážete udržet hygienické návyky, cestujte! Lepší dobu na levnou dovolenou nenaleznete již dlouho.

Další zdroje

  • Jaká jsou rizika používání tampónů?
    Tampóny jsou běžným menstruačním produktem používaným miliony žen po celém světě. Zatímco většina uživatelek je považuje za bezpečné a pohodlné, existují určitá rizika a potenciální zdravotní problémy spojené s jejich používáním, o kterých by měla být každá žena informována. V tomto článku se podíváme na různé aspekty škodlivosti tampónů, od jejich složení, přes chemické látky v nich obsažené, až po rizika vzniku syndromu toxického šoku (TSS).
  • Co je rekonstrukce bazénu pomocí stříkaného sklolaminátu?
    Bazény přinášejí do našich životů zábavu, relaxaci a zdraví. Po letech používání však mohou začít vykazovat známky opotřebení, což ovlivňuje jejich funkčnost a estetiku. Jsme specialisté na rekonstrukce pomocí stříkaného sklolaminátu a pomůžeme vám obnovit krásu i fungování vašeho bazénu!
  • Neutrácejte za nový, zvolte kvalitně servisovaný použitý obráběcí stroj
    Nové stroje jsou v dnešní době pro společnosti velkou investicí, proto mnoho manažerů hledá levnější a výhodnější variantu. Máme pro vás cenově výhodnější řešení se stejnou kvalitou. ELSTAV O.S., s.r.o. Kuřim nabízí širokou škálu použitých obráběcích strojů, které procházejí důkladnými generálními opravami a modernizacemi, zaručujícími jejich spolehlivost a dlouhou životnost.
  • Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM): Co to je a jaké potraviny jsou vhodné pro osoby s touto alergií?
    Co je ABKM? Alergie na bílkovinu kravského mléka (ABKM) je jednou z nejčastějších potravinových alergií, zejména u kojenců a malých dětí. ABKM se objevuje, když imunitní systém těla chybně identifikuje bílkoviny v kravském mléce jako škodlivé a začne proti nim bojovat. To může vést k řadě příznaků, které se mohou projevit na kůži, v zažívacím traktu, dýchacím systému a dokonce i celkově na celém těle.
Sdílejte nás!
fb-share-icon

1 komentář: „Levná dovolená? Právě nyní je na ni vhodný čas!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *